Heeft u een vraag over uw bestelling? Wilt u wat algemene informatie of meer informatie over een bepaalde parel?

Vul het contact formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Als u al een bestelling heeft geplaatst, is het handig als het ordernummer en de datum waarop de bestelling geplaatst is erbij word vermeld.

Wij doen ons uiterste best om binnen 2 a 3 werkdagen een reactie te geven. 

 

Retourbeleid:

Is de ring niet naar wens? Dan mag deze binnen 7 dagen retour gestuurd worden, zodra wij de ring hebben ontvangen, ontvang u uw geld retour. Afgeprijsde artikelen mogen niet retour. Ringen die vermaakt worden mogen niet retour.

If you have your ring size adjusted in advance, returns are no longer possible. Therefore, please ensure yourself of the correct ring size before ordering our jewelry online.

Do you have a question about your order or do you want to know some more information about a specific jewel?

Please fill in the form and we will contact you as soon as possible. 

If you have placed an order please write down your order number and the date of your order as well. 

We will try to contact you within 2 or 3 working days. 

 

Return policy:

You can return your order within 7 days. Once we have received and processed the returned item we will refund you your money. 

Algemene voorwaarden

KvK nummer: 81351194

BTW nummer: NL003562915B98

E-mail: info@goldengems.nl

 

Artikel 1. | Algemeen 

1.1 Op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Gold en Gems zijn de Algemene Voorwaarden van Gold en Gems van toepassing. Door een artikel te bestellen gaat u akkoord met deze voorwaarden, lees deze zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Voor vragen over deze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via info@goldengems.nl

 

Artikel 2. | Overeenkomst en bestelling

2.1 De overeenkomst wordt bindend op het moment dat u uw bestelling plaatst. Gold en Gems verwerkt je bestelling nadat je betaald hebt. Tot die tijd blijft Gold en Gems de volledige eigenaar van het / de product(en).

2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail waarin wordt bevestigd dat de betaling is geaccepteerd, samen met de details van uw bestelling. Als u een factuur inclusief btw nodig heeft, stuur dan een e-mail naar info@goldengems.nl

2.3 Alle afbeeldingen en specificaties zijn indicatief. Elk product is uniek, dus er kan variatie optreden. Als een product niet aan uw verwachting voldoet, kunt u het retourneren (zie clausule 6).

Artikel 3. | Betaling en betalingsmethoden
3.1 U kunt kiezen uit de volgende veilige betalingsmethoden: Ideal, Mastercard, Paypal en binnenkort ook Klarna.

3.2 Als Gold en Gems per ongeluk een verkeerde prijs op de website plaatst – en het is duidelijk dat het een vergissing is – hebben we het recht om ons aan te passen. Ook al heb je het artikel al besteld.

3.3 Alle productprijzen op Gold en Gems zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3.4 Al uw creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum etc. worden automatisch via een versleuteld beveiligd systeem naar de betaalmeester gestuurd zonder dat wij of anderen toegang hebben tot de gegevens. Zelfs voor mogelijke terugbetalingen is de volledige creditcardinformatie niet zichtbaar. Als u met Visa of Mastercard betaalt, wordt extra bescherming geboden door speciale authenticatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).

Artikel 4. | Levering

4.1 Gold en Gems bezorgt alle pakketten via een koeriersdienst met PostNL (verzekerd). Dit gebeurt binnen 3 werkdagen.

4.2 Als je per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven of niet thuis bent op het moment dat PostNL heeft geprobeerd het pakket af te leveren – en er zijn dus extra kosten – worden deze kosten doorberekend en voor jouw rekening.

4.3 Gold en Gems verzendt de bestelling zo spoedig mogelijk na betaling van de overeenkomst. Gold en Gems streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat u uw bestelling binnen de geschatte levertijd ontvangt. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn (als de post staakt of door ziekte en dergelijke) dan krijg je hiervan direct bericht.

4.4 Tot en met de levering draagt Gold en Gems de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na de levering wordt de verantwoordelijkheid op jou overgedragen.

4.5 Houd er rekening mee dat de levertijden in artikel 5 zijn geschat. Als een product niet binnen de geschatte aankomstdatum arriveert, is het niet mogelijk om een claim in te dienen. Maar Gold en Gems zal er altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd aankomt.

4.6 Verzending op eigen risico koper. Gold en Gems is niet aansprakelijk voor beschadigingen, diefstal en/ of dergelijken. Aankopen via de Instragrampagina @gold.en.gems, de website www.goldengems.nl.nl of een event zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Artikel 5. | Goedkeuringsperiode

5.1 Gold en Gems streeft ernaar dat alle klanten tevreden zijn met hun aankoop. Wij raden u echter aan om binnen zeven werkdagen de kwaliteit en de kwantiteit te controleren. Klopt er iets niet, stuur dan een e-mail naar info@goldengems.nl In dat geval bezorgen we je een retourlabel.

Artikel 6. | Retourneren en ruilen

6.1 Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om de een of andere reden niet bent, heeft u zeven dagen vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen de tijd om het product te retourneren. Afgeprijsde artikelen mogen niet retour.

6.2 Vermeldingen van naam, adres en het ordernummer dient altijd aan het retourpakket toegevoegd te worden.

6.3 U kunt voor het retourneren een mailtje sturen naar info@goldengems.nl. Wij voorzien u dan van een retour adres.

6.4 De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

6.5 Indien producten gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben wij het recht om geretourneerde artikelen te weigeren.

6.6 De terugbetaling vindt plaats na ontvangst en inspectie binnen zeven werkdagen vanaf de dag dat je pakket retour is aangekomen.

6.7 Gold en Gems kan de terugbetaling alleen overmaken op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan kwam.

7. | Garantie Vintage ringen  

Alle vintage ringen die je bij ons online of tijdens het event hebt gekocht, zijn authentieke vintage ringen. Dat betekent dat ze tweedehands zijn en niet ‘nieuw’. Hierdoor hebben ze al een heel leven achter zich en kan het altijd gebeuren dat er daardoor dingen kapot gaan en reparaties aangebracht moeten worden. Om deze reden geven wij helaas geen garantie op de vintage sieraden. Al onze vintage ringen zijn met heel veel liefde uitgezocht en beoordeelt door een specialist.

Artikel 8. | Geschillen

9.1 Op alle rechtsbetrekkingen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

9.2 Heeft u een opmerking of tip stuur dan een e-mail naar info@goldengems.nl en wij nemen contact met u op.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en zijn van kracht geworden op 08-07-2021.